creed Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witam, chciałam pokazać Wam tort który przygotowałam, jest to torcik w kształcie ulubienicy przedszkolaków czyli Świnki Peppy. Tort przygotowałam z biszkoptu o średnicy 22 cm. Przełożyłam go bitą śmietaną i truskawkami, a na wierzch krem. Całość można obejrzeć na YT dlatego zapraszam do obejrzenia filmu. Wykonanie tortu zajęło mi dobre kilka godzin a obrobienie go kolejne godziny. Streszczenie w 8 minutach kilku godzin nie jest takie proste :razz: https://www.youtube.com/watch?v=mvcLEasrP-c a oto zdjęcia: Cytuj
renigliwice Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 Dziękuję za filmik z instrukcją wykonania. Zrobię go dla mojej wnuczki, bo bardzo lubi tę bajkę.Pozdrawiam. Renia Cytuj
creed Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Bardzo się cieszę że przydał się Pani filmik, proszę pochwalić się gotowym torcikiem 🙂 Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Fajna ta Peppa 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi