MamaLili Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam. Jeśli jest juz taki temat, to proszę o przekierowanie. Póki co nic takiego nie znalazłam. :) Drogie mamy i tatusiowie, co lubią, lubiły jeśc wasze dzieciaki na obiad jak miały tak koło 2 - 3 latek? Mogły jeśc jakies danie codziennie? Pamiętacie jeszcze? :) Robiliście im może osobny obiad czy jadły to co wy? Pozdrawiam :) Cytuj
PaniEm Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Moje dzieci uwielbiały klopsiki w sosie koperkowym, zupkę owocowa i oczywiście naleśniczki z serkiem danio i dżemem... Cytuj
zeldiax Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2015 Mój syn je głównie makarony i mięsa. Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2015 Kluski "łyżką kładzione" też są fajne i smaczne dla takich maluszków :wub: Myślę, że 2-3 latek może już jadać z rodzicami, oczywiście nie wszystko ;) Ale śmiało można Mu podawać rosołek z marchewką, pietruszką, selerem i mile widziany byłby własnoręcznie zrobiony makaron, pomidorową, jarzynową, ziemniaczki z sadzonym jajkiem... nie podajemy oczywiście ostrych potraw, np. kurczaka po meksykańsku itd... Cytuj
gillla Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 zupa pomidorowa, rosół i makaron z sosem pomidorowym Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 Domowe pierogi z mięsem też są dla nich dobre :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi