dylsien Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Szukam ciekawego prezentu na urodziny żony. Rozważam zakup młynka do kawy Concept. Uważacie, że to dobry pomysł na prezent? Cytuj
Solarinac Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2015 Lubi kawę? To smiało kupuj. Cytuj
Blawatka Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 Ja nie lubię dostawać prezentów z których wszyscy potem korzystają, ale ty znasz swoją żonę zapewnie i wiesz co lubi dostawać. Ja ucieszyłabym się z biżuterii, albo jakieś nowej apaszki bardzo modne teraz są chustki w kratę. Cytuj
zawszemodny Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 przede wszystkim kup jej bukiet dużych kwiatów, do tego może być jakas biżuteria albo coś w tym stylu Cytuj
yetti88 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Myślę, że jest to dobry pomysł. Naturalnie, zakładam odpowiednie wykonanie. Cytuj
mortadelka Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Nie znamy Twojej żony, więc ciężko powiedzieć, co ją zadowoli ;) Jak jakiś designerski młynek, który będzie pasował do wystroju kuchni, to fajnie Cytuj
darias29 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2018 Biżuteria kobiety to uwielbiają. ----- https://malinacatering.pl Cytuj
basga Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2018 No nie wiem,ja tam właśnie wolę sprzęt kuchenny,żadnych bukietów ani czekoladek,lubię prezenty praktyczne a najlepiej jak sama go sobie kupię i wszyscy są zadowoleni. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi