osa990 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam chciałbym żeby ktoś podzielił się przepisem na sosy do krewetek :) Chciałbym po prostu przygotować sobie krewetki a potem je maczać w tych sosach i szamać. Myślę ,że 3 sosy mi starczą prosiłbym o pikantny, słodko-kwaśny i jaki by jeszcze pasował ? Przepisy proszę podawać sprawdzone ! Cytuj
mala_kuchareczka Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2016 Hmm.. Ja jestem zwariowana na punkcie sosu czosnkowego i jest on dla mnie doskonały do każdej potrawy :D Do krewetek też byłby pyszny :D Może coś w rodzaju tzatzików też byłoby spoko - takie kremowo-ziołowe? Albo hummus? Choć hummus nie ma aż tak płynnej konsystencji... A może coś w rodzaju sosu barbecue gdyby krewetki były z grilla? Pomysłów tak naprawdę może być wiele, wszystko zależy od tego co kto lubi :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi