elusia Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam,mam płytę indukcyjna, jak gotowac? Rosół wyszedł mętny, a jak gotowałam na małej mocy to się nie ugotowało, warzywa twarde.Nie mam odwagi na inne zupy.Moze ktoś z Was ma do czynienia z taką nowością? Proszę o pomoc,z góry dziękuję. Cytuj
pietruszka_21 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mętny bo może nie odszumowałaś? Albo garnki masz nieprzystosowane do płyty. Moja znajoma ma indukcję i normalnie wszystko jej wychodzi, ale ma też odpowiednie garnki. Cytuj
Olgaga88 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Pamiętam jak po całym życiu gotowania na gazowej musiałam się przerzucić na indukcję... na początku też mi szło opornie ale to raczej kwestia braku wyczucia. Z czasem doszłam do tego że mogłam "przyporządkować" poziom z indukcji na odpowiadającą mu moc kuchenki gazowej. Dalej poszło jeszcze lepiej bo nauczyłam się korzystać z dodatkowych funkcji typu Powerboost i wszystko gotuję dwa razy szybciej niż na gazowej ;) Jednak faktycznie bardzo ważne jest żeby mieć dobre i przede wszystkim dostosowane do indukcji garnki jak wspominała pietruszka_21. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.