Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam płytę indukcyjna, jak gotowac? Rosół wyszedł mętny, a jak gotowałam na małej mocy to się nie ugotowało, warzywa twarde.Nie mam odwagi na inne zupy.Moze ktoś z Was ma do czynienia z taką nowością? Proszę o pomoc,z góry dziękuję. 

  • 4 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Pamiętam jak po całym życiu gotowania na gazowej musiałam się przerzucić na indukcję... na początku też mi szło opornie ale to raczej kwestia braku wyczucia. Z czasem doszłam do tego że mogłam "przyporządkować" poziom z indukcji na odpowiadającą mu moc kuchenki gazowej. Dalej poszło jeszcze lepiej bo nauczyłam się korzystać z dodatkowych funkcji typu Powerboost i wszystko gotuję dwa razy szybciej niż na gazowej ;) Jednak faktycznie bardzo ważne jest żeby mieć dobre i przede wszystkim dostosowane do indukcji garnki jak wspominała pietruszka_21.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.