Beella Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Składniki: 1/2 kg fasolki szparagowej 2 pomidory cebula czerwona szczypiorek ser feta sól pieprz czosnek Sos: łyżka ostrej musztardy łyżeczka miodu łyżka oliwy z oliwek sok z połowy cytryny Przygotowanie: Fasolkę oczyścić,ugotować w osolonej wodzie,odcedzić przelać zimną wodą,pozostawić do wystygnięcia,przełożyć do salaterki,dodać pokrojoną w piórka czerwoną cebulę,pomidory pokrojone w kostkę ,pokrojony szczypiorek,przeciśnięty przez praskę czosnek,sól,pieprz,fetę pokrojoną w kostkę.Składniki sosu dokładnie połączyć polać sałatkę delikatnie wymieszać. Wstawić do lodówki na godzinę do schłodzenia. 1 1 Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 Mniam! Wygląda smakowicie :) 1 Cytuj
Beella Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2016 7 godzin temu, Dorota napisał: Mniam! Wygląda smakowicie :) Smakuje bosko :) 1 Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 No to będę musiała się skusić, dzięki :) 1 Cytuj
jankowski045 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Ale wygląda pycha! muszę ją zrobić w domu ;) dzięki za przepis Cytuj
marta_monte Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Wygląda przepysznie:) to mój dzisiejszy pomysł na kolację <3 Cytuj
RoslinnyBrat Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 Super przepis, zapowiada się pyszny wieczór. Zamierzam jednak wprowadzić kilka modyfikacji. Zamienię ser feta na wegański odpowiednik, a zamiast miodu użyję cukru. Dam znać co z tego wyszło 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.