Marikka Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy w listopadzie można jeszcze z czegoś robić przetwory, czy to już nie ta pora? Cytuj
olabaja Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2016 pewnie, że możesz, ja właśnie robiłam sałatkę z przepisu od koleżanki, rewelka, mąż zajada się aż mu przysłowiowe uszy się trzęsą. podaję od razy przepis 2,5 kg papryki 0,5 kg pietruchy po kg marchwi i cebuli Marchew i pietruchę obrać i ugotować, pokroic dodać resztę pokrojonych warzyw, wrzucić do garnka i gotować ok 20 min. Włożyć do słoików i nawet nie trzeba już pasteryzować Zalewa 4 szkl. wody po skl. octu, oleju 1,5 szkl.cukru 2 łyżki soli ona naprawdę jest przepyszna i w sumie można robić nawet przez cały rok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi