PrzygodyGabi Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 Składniki: I etap: 2 średnie ziemniaki 1/2 czerwonej cebuli 1 bakłażan oliwa z oliwek sól, pieprz, rozmaryn,oregano II etap: 500 gram mięsa mielonego-użyłam łopatki 500 ml przecieru pomidorowego 1/ 2czerwonej cebuli 1/2 łyżeczki cynamonu sólo i pieprz szczypta oregano szczypta rozmarynku 1 łyżeczka mieszanki przypraw do moussaki 5 ząbków czosnku pokrojonych w plasterki III etap sos beszamelowy: 500 ml mleka 80 gram masła 3 łyżki mąki 2 żółtka 2 łyżki startego parmezanu szczypta gałki muszkatołowej szczypta mielonego czarnego pieprzu na przepis na idealna grecką moussakę :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.