PrzygodyGabi Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2017 Smażone tofu w słodko-pikantnym sosie Składniki: 300 gram tofu naturalnego łyżka ostrej papryki-w przepisie użyto gochugaru 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka cukru 1 łyżka syropu kukurydzianego-opcjonalnie 3 ząbki czosnku 1 cebula pęczek posiekanej dymki 1 łyżka oleju sezamowego 3/4 szklanki wody ziarna prażonego sezamu olej do smażenia Cytuj
KejKej Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Uwialbiam tofu w ostrej wersji ;p zazwyczaj robie z warzywami, mleczkiem kokosowym i chilli. Podaje z ryżem. Tofu ma w sobie bardzo dużo białka i czesto jem je po treningu dlatego im więcej sposobów na jego przyrządzenie tym lepiej :) ktoś, coś ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.