pieczareczka Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Mój mąż uwielbia frytki i ciągle prosi mnie, żeby je robić do mięsa. Niestety, ale nie może jeść ich zbyt dużo, bo ma problemy z trawieniem. Czy jest jakiś sposób na zdrowe frytki? 1 Cytuj
czarna05 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2018 może takie z piekarnika? Mniej tłuszczu. Cytuj
marysi_co Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 Ja czasami robię z piekarnika. Nie są tak dobre, ale przynajmniej zdrowsze. 1 Cytuj
PoProstuDora Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Lepiej zadbać o prawidłowe pH kwasu żołądkowego w pierwszej kolejności. Co do frytek, to z piekarnika są smaczne. Możecie też przygotować "frytki" z innych warzyw: batatów, marchwi, topinambura, selera, pietruszi (korzenia). Co prawda pieczone lub smażone, ale już nie taka bomba węglowodanowa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi