Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na wersję wegetariańską pysznej potrawy kuchni chińskiej-makaronu dan dan. Smacznego:)

Składniki:

100 gram granulatu sojowego 400 ml wody 3 łyżki oliwy 1 ząbek czosnku 2 cm imbiru 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki pasty doubanjiang lub czerwonego miso 1 łyżka cukru zblanszowany szpinak

Bulion: 500 ml wody 4 grzyby suszone shitake kilka sztuk kombu 400 ml mleka sojowego 4 łyżki sosu sojowego 1/2 łyżeczki pieprzu syczuańskiego 4 łyżki pasty tahini 1 łyżka octu ryżowego
 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.