PrzygodyGabi Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zapraszam na przepyszny, bardzo chrupiący boczek w stylu chińskim. Smacznego:) Składniki: 1 kg boczku bez kości, ze skórą 1 kg soli gruboziarnistej białko z dwóch jaj kilka kropel oleju sezamowego Do zamarynowania mięsa: 1 łyżka chińskiego wina do gotowania 1 łyżeczka chińskiej przyprawy 5 smaków 1 łyżeczka czarnego, mielonego pieprzu 1 łyżeczka soli Do posmarowania skóry: 1 łyżka octu ryżowego 3/4 łyżeczki soli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.