Klara Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam, szukam sprawdzonych pomysłow na spaghetti Carbonara. Czy ktoś mógłby się podzielić swoim przepisem? Cytuj
PoProstuDora Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Carbonara DeLarge, Carbonara Aśki K. Cytuj
MG78 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Dnia 4.04.2018 o 14:31, Klara napisał: Witam, szukam sprawdzonych pomysłow na spaghetti Carbonara. Czy ktoś mógłby się podzielić swoim przepisem? Polecam zdecydowanie ten przepis na Carbonarę. Swoją drogą Carbonara to mega proste i szybkie danie, chociaż sami włosi nie są zgodni co do tego jak przygotowywać do niej sos i sam byłem świadkiem kłótni same żółtka vs całe jajka. Ja jestem zdecydowanie zwolennikiem wersji z całymi jajkami, która wydaje się ma też mocne historyczne podstawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi