Czesiawianka Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2018 Lubię ryż :) szczególnie basmati i właściwie mogłabym go jeść codziennie, lecz często nie mam czasu gotować, myślę o zakupie ryżowaru tylko nie wiem czy ja dobrze myślę - czy jest takie urządzenie, żeby zalać wolą, zasypać ryżem i żeby mogło stać kilka dni i utrzymywać ciepło, żeby mieć po prostu na kilka dni i gotowe w każdej chwili? Jeśli tak, to na co zwracać uwagę przy kupnie takiego urządzenia? Cytuj
Czesiawianka Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2018 fajnie. Cytuj
uajka Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2018 Wydaje mi się, że taki ryżowar to jeszcze jeden niezbyt potrzebny gadżet w kuchni. No i ma zastosowanie tylko dla sypkiego ryżu, chyba? Torebki są dużo wygodniejsze w gotowaniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi