ania320 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 :lol: witam od dawna czytam przepisy i coś tam piekę jestem nowym użytkownikiem więc wszystkich pozdrawiam :lol: ania320 Cytuj
Agnieszka Macha Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witaj złotko :lol: Ja też dołączyłam do tej zgranej paczki kucharzy i kucharek dzisiaj i bardzo mi sie tutaj podoba. Narazie notuje co ciekawsze przepisy i wybieram te którymi sie zajmę w pierwszej kolejności. Miło mi cię poznać. Pewnie jeszcze sie spotkamy gdzieś na "formowatych" przepisach. Pa Cytuj
milena Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Czesc Dziewczyny,ja też tu od niedawna .Pozdrawiam Cytuj
ania320 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 :D pozdrawiam was wszystkich myślę ze się poznamy ja piekę ciasta z przepisów z tej strony i nawet są dobre czasami coś tam pozmieniam ale jest dobrze pozdrawiam wszystkich sczcególnie tych co mi odpisali a to są osoby co mi odpisali :0) :lol: :lol: :lol: :D Cytuj
ania320 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 pozdrawiam was serdecznie :lol: :lol: :lol: :D :D :D Cytuj
Agnieszka Macha Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dzieki za pozdro. Przyda sie ostatnio jestem zdechlak i zle sie czuje. Pogoda do chrzanu ciagle pada i jest beee. W dodatku jestem zdana na kuchnie mojego mena a on nie jest w tym za dobry. Wole go w innych rolach... Tak wiec jeszcze raz dziekuje za mile slowa bo naprawde bardzo mi ich brakuje. Bardzo mocno cie przytulam i sciskam. Pa (Oby do nastepnego postu :lol: ) Cytuj
ania320 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 witajcie :lol: koniec wakacji a tu pogoda :lol: jak żyjecie co pieczecie no i co u was słychać pozdrawiam :lol: ania320 Cytuj
syrenkaa4 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Cześć wam miło was tu spotkać , właśnie wróciliśmy z mężem z grilla ,bylo super pogoga dopisała a my rozmawialiśmy też o przepisach z tej strony ,są one rewelacyjne pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Bardzo się cieszę, że przepisy się Wam podobają :lol: Cytuj
Magdalena Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ja pozdrawiam Wszystich smakowiczów ,po długiej nie bytności :lol: Cytuj
malbed Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam Was wszystkich serdecznie.Własnie czekam na sliwki które mi przywiezie szwagier i będę robiła ciasto ze śliwkami z przepisu Doroty.Już sporo wypróbowałam tych przepisów.Np.Pychotka,Placek niebo,Orzechowiec,Rafaello oraz wiele innych.polecam bo są I klasa. Pozdrawiam cieplutko i smacznych wypieków. Cytuj
ania320 Opublikowano 2 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 :P :D :D :D :D moi kochani czas na obowiązki :) dzieci poszły do szkoły no to na niedzielę ciacho :) pozdrawiam ania320 Cytuj
ania320 Opublikowano 8 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 :) :) :P :D :D piszcie coś Cytuj
Marcin Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Więc piszę: ja niestety jeszcze nie mam dzieci, ale i tak Dorota pewnie coś pysznego niedługo upiecze - jak zwykle - i (jak zwykle) zrobimy zdjęcia i umieścimy na stronce. Sorry, że takie to głupie ale cóż - miałem pisać :) Trudno. A może zaproponuję przy okazji akcję :) ---- AKCJA ---- Może wyślecie wszystkim znajomym, których może zainteresować smaczny.pl informację o nim, a zwłaszcza zaprosicie ich na forum. Będzie raźniej jak będzie tu więcej osób. Zachęcając te osoby możecie poprosić ich o zachęcanie ich znajomych. W ten sposób forum szybko się "rozkręci" :P ---- KONIEC AKCJI ---- Dobry pomysł? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi