Dorota Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Dziękuję dziewczyny :razz: Ciasto naprawdę pyszne, a co ważne - nie trzeba go piec - polecam :wink: Cytuj
marzycielka Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 ja mam zamiar zrobić to ciasto na niedzielę i jak zrobię to napiszę swą opinię i może dodam zdjęcie. Cytuj
marzycielka Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zrobiłam dziś 3 bit-a i ciasto jest pycha.Bardzo mi smakuje.A to efekty mojej pracy: Cytuj
andy8 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Marzycielko ale apetyczne :evil: Cytuj
renigliwice Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 I jakie kuszące.... !!! Piękne ciasto, Marzycielko! Gratuluję! Renata :evil: Cytuj
Majeczka_14 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Marzycielko, ale ciacho zrobiłaś, chciałoby się je zjeść :evil:. Pozdrawiam :razz:. Cytuj
marzycielka Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Dzięki dziewczyny za komentarze i tak miłe opinie.A ciasto jest naprawdę pycha i jakbym mogła to bym was wszystkie poczęstowała,ale to niestety niemożliwe.A szkoda. Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Marzycielko piękne ciasto wykonałaś i bardzo apetyczne. Pozdrawiam Cytuj
marzycielka Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Dziękuję Halinko.Z tego co wiem to na tej stronce jesteś ekspertem w dziedzinie przyrządzania różnych dań i pieczenia,więc miło mi,że tak pozytywnie oceniłaś mój wypiek.Ja również pozdrawiam. Cytuj
mart Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Ja tez sie skusilam na to ciacho i zrobilam je na sobotnią impreze,pewnie juz jutro sie do niego dobiore zeby zobaczyc jak wyszlo :mrgreen: Co chodzi o karmel to ten kupowany w sklepie krówkowy czy orzechowy jakos mi nie podchodzi a mleka przez 3 godziny nie chce mi sie gotowac ale mam znajomą Rosjanke i ona mi przywozi gotowe,zawsze zamawiam duzą ilosc zeby miec zapas na dluzej,nie trzeba go juz wcale gotowac jedynie podgrzac zeby sie latwiej smarowalo,jak ktoras z Was ma kogos takiego to polecam,wklejam zdjecie zebyscie wiedzialy jak wyglada,to jest akurat z grudkami cukru ale rozpuszcza sie w kapieli wodnej bardzo szybko wiec nie ma problemu. Cytuj
mart Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Ciasto wysmienite,myslalam ze bedzie bardzo slodkie ale tak nie jest,pysia!!! Cytuj
marzycielka Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Mart śliczne ci wyszło to ciasto. Smakowicie wygląda, naprawdę i zdjęcia Ci również ładne i wyraźne wyszły. Cytuj
mart Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 dziekuje Ci marzycielko,Twoje zdjecia tez byly boskie,zachecilas mnie nimi :mrgreen: Cytuj
Gość nadiia Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Dziękuję za przepis, ciasto było przepyszne :) Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi