Skocz do zawartości

3 bit


Gość tjulita

Rekomendowane odpowiedzi

  • 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Dziękuję Halinko.Z tego co wiem to na tej stronce jesteś ekspertem w dziedzinie przyrządzania różnych dań i pieczenia,więc miło mi,że tak pozytywnie oceniłaś mój wypiek.Ja również pozdrawiam.

  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja tez sie skusilam na to ciacho i zrobilam je na sobotnią impreze,pewnie juz jutro sie do niego dobiore zeby zobaczyc jak wyszlo :mrgreen: Co chodzi o karmel to ten kupowany w sklepie krówkowy czy orzechowy jakos mi nie podchodzi a mleka przez 3 godziny nie chce mi sie gotowac ale mam znajomą Rosjanke i ona mi przywozi gotowe,zawsze zamawiam duzą ilosc zeby miec zapas na dluzej,nie trzeba go juz wcale gotowac jedynie podgrzac zeby sie latwiej smarowalo,jak ktoras z Was ma kogos takiego to polecam,wklejam zdjecie zebyscie wiedzialy jak wyglada,to jest akurat z grudkami cukru ale rozpuszcza sie w kapieli wodnej bardzo szybko wiec nie ma problemu.

post-11358-1234433437_thumb.jpg

  • 9 miesięcy temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.