gadek80 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Witam Jestem amatorem w gastronomi, lecz muszę się dowiedzieć dla teścia bo musi przygotować na to rozwiązanie. Byłem już w trzech firmach i niestety dalej nie mam konkretnej odpowiedzi. Podobno są dwie metody produkcji ciasta francuskiego. 1. Nieznana metoda na ciepło. 2. Zamrażanie ciasta na noc. Chodzi mi o tą drugą. Jak często jest stosowana i dlaczego firmy ciasto francuskie po rozrobieniu zamrażają w kawałkach na całą noc? Odnośnie pierwszej metody też chciałbym się dowiedzieć jaka ona jest i czym się różni od pierwszej? Dziękuję za pomoc. Maciek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.