Gość maryla Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Dorotko,bardzo dziękuję za otrzymane ostatnio smaczne listy,skorzystam. Może niedługo podzielę się swoimi.Pozdrawiam serdecznie maryla.si :lol: Cytuj
ina12 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Przesyłam podziękowanie Dorotce i Marcinowi za przesłane przepisy z okazji "Walentynek". Te przysłane przepisy na potrawy napewno będą zrobione i zagoszczą na moim stole. ŚLĘ POZDROWIENIA ina12 Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Dziękujemy za pozdrowienia :wink: :wink: i mamy nadzieję, że potrawy będą smakowały. Życzymy smacznego :wink: Dorota i Marcin Cytuj
Jola_A. Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 a co trzeba zrobic aby dostawac takie przepisy?? :D Cytuj
Marcin Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Wystarczy podać swój adres email w "Smacznych listach" (jest na stronie głównej po prawej stronie na czerwono). Cytuj
wikimaki Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Dziękujemy za pomysł i utworzenie tak wspaniałego forum Smaczny .pl gratulacje WIKIMAKI Pa .Podaję emailWikimaki@ interia .pl Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Dziękuję :D i cieszę się że forum się przydaje. Dla mnie jest ono źródłem wspaniałych i nie powtarzalnych przepisów i porad. A to wszystko dzięki naszym Forumowiczom, dziękuję im za to. Gorąco pozdrawiam :D Dorota Cytuj
Sikorka2 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Dawno nie zamieszczałam swoich przepisów, brak niestety czasu spowodowany awansem w pracy nie pozwala mi na wiele przyjemności. Ale bardzo chciałabym podziękować autorom tej strony: dziękuję Dorotko i Marcinie :D :-) i wszystkim, którzy zamieszczają tu swoje przepisy. Przed Świętami zaglądałam tu parę razy i wybrałam kilka nowych przepisów, bo zawsze lubię zaskoczyć czymś pysznym moich domowników. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI. :D Cytuj
Anna22 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 I ja przyłączę się do podziękowań. Dzięki przepisom tu zamieszczonym na moim świątecznym stole było smacznie, inaczej niż zawsze a jednocześnie tradycyjnie. Aż szkoda ,że nie mogłam zrobić wszystkich potraw na które miałam chętkę . Cytuj
monilek26 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Kochani Dorotko i Marcinie!! Chciałabym Wam gorąco podziękować za stworzenie tak fantastycznej stronki, którą możemy współtworzyć razem z Wami, dodając nie tylko swoje przepisy, ale również uwagi dotyczące poszczególnych potraw :D Żadna inna kulinarna stronka nie wciągnęła mnie tak bardzo jak SMACZNY :D Swój dzień zaczynam właśnie od przeglądnięcia naszego forum :D "SMACZNYM" zaraziłam już trochę osób, a ostatnio udało mi się nawet wciągnąć moją mamę, którą bardzo serdecznie pozdrawiam :D Gdy się spotykamy, bardzo często wymieniamy poglądy na temat "SMACZNEGO". Mama też jest Wami zachwycona :-) Pozdrawiam Cytuj
Jamaica Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Nie da się ukryć Dorotko i Marcinie... Założenie tej stronki to był rewelacyjny pomysł :D Też jestem pod jej urokiem! I też przyłączam się do podziękowań :D Cytuj
gosiek50 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Również i ja przyłączam się do podziękowania naszym kochanym ADMINISTRATOROM za stworzenie tak fantastycznej stronki.A wciągneła mnie moja córcia ,która też jest waszą fanką. Moja rodzinka jest tym zachwycona ,bo mama im serwuje zawsze jakieś nowe dania,i dobre ciasto. Z całego serduszka dziękuje Wam, kochani Dorotko i Marcinie za wszystko. :D :D :D :D :-) Pozdrawiam gorąco. :-D :D :D :D Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dziękujemy Wam kochani za tak ciepłe i życzliwe słowa :-D Cieszymy się, że Smaczny jest potrzebny. My dziękujemy Wam, za to że jesteście z nami, że dzielicie się z nami Waszymi przepisami i poradami. DZIĘKUJEMY :-D :-D :-D Dorota i Marcin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi