Gość Courtney Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Składniki:2 palma; 1 szklanka wody;1,5 szklanki cukru; 1 opakowanie mleka w proszku; 5 paczek herbatników;3 łyżki kakao. Palme, wode i cukier rozpuścić-gotować 4 minuty. Mleko w proszku wymieszać z z kakaem. Herbatniki połamać na małe kawałeczki. do rozpuszczonej maragaryny z cukrem i wodą dodać mleko w proszku dokładnie mieszając, następnie dodać herbatniki. Całość włożyć do foremki wyłożoną folia lub jednorazówką po ostudzeniu wstawić do lodówki.(aż do ztwardnięcia). MLEKO W PROSZKU NIE MOŻE BYĆ GRANULOWANE!!!! Cytuj
DeLarge Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 przypominam sobie taki "blok" z dzieciństwa, choć teraz nie jadam słodkości za bardzo to z chęcią bym sobie zjadł takie cudo...jeśli ktoś nie zna tego przepisu to ja osobiście szczerze polecam, jak dla mnie b o m b a Cytuj
adrijah Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Składniki:2 palma; 1 szklanka wody;1,5 szklanki cukru; 1 opakowanie mleka w proszku; 5 paczek herbatników;3 łyżki kakao. Palme, wode i cukier rozpuścić-gotować 4 minuty. Mleko w proszku wymieszać z z kakaem. Herbatniki połamać na małe kawałeczki. do rozpuszczonej maragaryny z cukrem i wodą dodać mleko w proszku dokładnie mieszając, następnie dodać herbatniki. Całość włożyć do foremki wyłożoną folia lub jednorazówką po ostudzeniu wstawić do lodówki.(aż do ztwardnięcia). MLEKO W PROSZKU NIE MOŻE BYĆ GRANULOWANE!!!! 2 palma? chyba nigdy o czymś takim nie słyszłałam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.