Gość ewat Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 szukam "życiorysu" przepisu na ogórki w musztardzie. Jak dawno został wypróbowany, najbardziej interesuje mnie osoba która może to w jakiś sposób udokumentować, choćby z zeszytu z przepisami i krótkim oświadczeniem, że rzeczywiście długo jest wykorzystywany w domu.Bardzo proszę o kontakt. Wiek czym starszy tym lepszy!!!!!!!! Z góry dziękuję ewat Cytuj
Marcin Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witaj. Przepis został wypróbowany przez moją teściową 2 lata temu. Ja potwierdzam jego jakość :lol: Ona ma go w zeszycie chyba właśnie od tego czasu, więc nie tak dawno, moja żona - Dorota też. Nie bardzo rozumiem o co dokładnie chodzi z tym "życiorysem", ale może ktoś pomoże. Pozdrawiam i smacznego. Cytuj
Gość ewat Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Pisząc życiorys miałam na myśli z kąd pochodzi, kiedy powstał, itd. potrzebny mi jest do udowodnienia komuś, że powstał bardzo dawno.Taki zakład.Ale żeby udowodnić muszę mieć jakiś dokument. Bardzo mi na tym zależy.Pomóżcie!!!!!!!!! Ja go znam od 5 lat, potrzebne mi więcej, może być sama zalewa bez musztardy, ale te same proporcje wody, soli, octu,cukru! Z musztardą jakoś sobie poradzę. ale jakby była to jeszcze lepiej.DZIĘKI. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi