krotki Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 no to moze i ja sie zjawie (postaram sie nie zasnac) Cytuj
deka Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jeżeli mogę zaliczać sie do starych bywalców i tego dnia mój komp. nie będzie wariował to chętnie sie dołączę deka Cytuj
->Renia<- Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłaszam swoją obecność :lol: Cytuj
agnieszka Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 postaram sie być...chociaz zadko jestem ostatnio... Cytuj
Gość lilka_mich Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam! Chciałabym się z Wami spotkać ale nie wiem czy mi sie uda bo właśnie o tewj porze moja rodzinka jest przy komputerze doyć czesto. Serdeczne pozdrowienia Lilka Cytuj
Magdalena Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zapisuje się będę jak dopuszczą mnie do kompa pozdrawiam Magdalena! :wink:Też dawno nie zglądałam :lol: Cytuj
monilek26 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jezeli tylko nic nie stanie mi na przeszkodzie to również się dołącze. Pozdrawiam. :lol: Cytuj
jadwiga56 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 :lol: Witam!, jestem na forum "świeża" ale podoba mi się, dlatego ostatnio często zaglądam, może jeszcze za mało aktywnie. Jeśli nic pilnego nie przeszkodzi to będę, pozdrawiam. Cytuj
deka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jeżeli zaliczam sie do stałych bywalców to juz jestem Cytuj
deka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 hej jest tam ktoś? Oj chyba nam komp.zawiodły.Mój ledwie chodzi. Cytuj
uretan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Wybaczcie. Rodzina, skleroza. Dołączam. Mam wrażenie, że coś z lokalnym czasem nie tak? Tym razem się nie powiodło spotkanie, także i z mojej winy. Ale jak mówił filozof Sofronow:"Trzeba próbować, próbować i jeszcze raz próbować" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi