milena Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja też nareszcie mogłam wejśc ,musiałam mojej dzieciarni komputer wydrzec :lol: Witam wszystkich Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (postanowiliśmy jednak zmienić się w Dorotę - co nie zmienia faktu, że jesteśmy oboję - ja piszę, Ona dyktuje i odwrotnie czasami :lol: ) Raczej nie jest źle - faktycznie - początki były niełatwe, ale teraz powoli się rozkręca - nie wiem czy wiecie, ale obecnie przez cały dzień stronę odwiedza ponad 3000 osób. Rekord to ponad 4500 :lol: - to całkiem duża wioska - a w miesiącu średniej wielkości miasteczko :lol: Cytuj
agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 no to jest problem...ja go tez mam :lol: ....gdy ma sie jeden komputer Cytuj
agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 własnie to widać...pojawia sie mnostwo przepisow....i roznych pytan...a takrze porad... :lol: Cytuj
monilek26 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Nie jestescie sami! Ja też musiałam wyprawić mężusia spać żebym mogła z Wami być :lol: Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Rzeczywiście czasami trochę "garów" jest do mycia, ale to robię ja (znaczy Dorota) :lol: A ja (znaczy Marcin) czasami pomagam :lol: Nie tylko w zmywaniu, ale także w przyrządzaniu. Cytuj
agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Magdalenko a Ty...duzo gotujesz???czy tak tylko dla rozrywki?? Cytuj
agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ciekawi mnie czy pojawił sie...ureton.... :lol: ... Cytuj
Magdalena Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Stronka Fajna! moja pierwsza jak weszłam na internt i super przepis na placek z miodem i orzechami .Polecałam :lol: Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Tak - zwłaszcza dużo super fajnych przepisów pojawia się na forum. Niestety my nie jesteśmy w stanie wszystkiego potestować, a taka jest idea "smacznego" - tylko sprawdzone przepisy - chcielibyśmy jeszcze mieścić się w ubrania :lol: Przepisy dodawane przez "forumowiczów" są bardzo fajne i mam wielką ochotę je wszystkie wypróbować, ale 1 obiad dziennie wystarczy. A 2 ciasta dziennie mogą nie być zbyt zdrowe :lol: Na szczęście Wy mnie wyręczacie i opisujecie swoje doświadczenia z przepisami co pomaga kolejnym którzy je czytają. Cytuj
monilek26 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Słuchajcie jak to zrobic zebym ze wszystkim była na bierzaco tzn. mogła czytac co piszecie wy no i z wami dyskutowac? Jestem nowa i teraz skacze ze strony na strone zeby cos przeczytac. :lol: Cytuj
agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 pytam....bo widze ze dosc dobrze sie zna na gastronimi....Zastanaiam sie czy to hobby czy praca :lol: Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Szczerze mówiąc ja też :lol: niestety to jest forum - taka jego uroda :lol: Cytuj
deka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam wszystkich, gdzies odpisałam i nie widze mojego linku.Napiszę jeszcze raz, że stronka jest super i większość przepisów , które wybrałam są świetne i bardzo smakują mojej rodzince Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi