Magdalena Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Agnieszko! gotuje normalnie jak każda :pani domu: dla Rodzinki i też piekę lubie to robić .Nowe przepisiki mile wdrażane są :lol: Cytuj
agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 osobiscie ...lubie przepisy proste...ale ciekawe :lol: jesli widze ze składniki są skomplikowane ...to raczej rezygnuje z tego przepisu.No i najwazniejsze....aby sie nie napracowac Cytuj
agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 no i czekamy na ..uretona...ale chyba zawiodł :lol: Cytuj
Magdalena Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Mam sympatie do stronki i jej moderatorów gorąco pozdrawiam!!! Cytuj
monilek26 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja dołączyłam do Was niedawno.Bardzo podoba mi się ta stronka bo jest tu wiele interesujących i oryginalnych przepisów. Najbardziej jednak lubię piec ciasta no i oczywiście potem je kosztować :lol: Cytuj
agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 witamy....przybyłych :lol: Cytuj
milena Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Umnie rodzinka też zadowolona bo wreszcie mama lepiej gotuje . Ja daru gotowania niestety nie wyssałam z mlekiem matki. :lol: Cytuj
asiak30 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam :lol: Szkoda,że nie mamy czatu byłoby znacznie łatwiej rozmawiać. Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja też lubię przepisy proste ale ciekawe - takie też staram sie zamieszczać na stronie. Wiele przepisów nie przeszło tego naszego testu - to co jest na stronie to wybrane, sprawdzone przepisy. Cytuj
agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 mnie tez najbardziej interesuja przepisy na ciasta....duzo ze stronki juz wykorzystałam...czesto je modernizuje na swoj sposob Cytuj
asiak30 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ha,ha-właśnie zauważyłam,że jestem "stałym bywalcem"-bardzo mi miło :lol: Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (TU MARCIN) Na następne "spotkanie" postaram się zorganizować jakiś czat. Fajny pomysł :lol: Cytuj
monilek26 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ach te ciasta - tyle kalorii, ale na ich widok ślinka mi cieknie i nie potrafię się im oprzeć!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi