Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystając z okazji zapytam jak Wam się podoba strona (obiecuję, że jest to pierwsze i ostatnie pytanie tego typu :lol: ) Czy przepisy są fajne? Udają się? Smakują? Czy strona się podoba? Czy wygodnie się przegląda?

Opublikowano

Oczywiście stronka zawiera przepisy które nam smakują - więc nie wszystkim muszą smakować również. Mam nadzieję, że w ogolnej ocenie przepisów pomaga Wam system ocen i komentarzy. Chociaż czasem są one dość głupie - dlatego muszę Wam przyznać, że komentarze typu "BLEEEEE - MOŻNA SIĘ WYŻYGAĆ" (pisownia oryginalna) wyrzucam od razu - nie wnoszą one nic nowego. Natomiast nie oznacza to, że dopuszczam tylko komentarze pozytywne - Nie - na stronie są wszystkie komentarze które coś wnoszą - również te które mówią co zmienić, co udoskonalić.

Opublikowano

Dorota piekła i piekła dla mnie te ciasta i ciasteczka, ja studiowałem informatykę i tak się jakoś to złożyło, że zrodził się z tego... "smaczny" :lol:

Opublikowano

Skąd wziął sie pomysł na stworzenie takiej stronki? My z moim mężem często gotujemy razem i wygląda to tak, że ja zajmuję 2 prawe palniki i tą część mebli, a mąż 2 lewe palniki kuchenki gazowej i meble po mlewej stronie.Ale jest fajnie...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:D Witam , a więc co do www.smaczny .pl to :D fajna stronka tylko dużo osób jest zalogowanych a mało pisze :) a co do przepisów są ciekawe tylko kiedy każdy upiekę :D pozdrawiam wszystkich serdecznie :) :P ania320

• 1 rok później...
Opublikowano

Oczywiście stronka SUPEEER! Przepisy bardzo różnorodne,każdy znajdzie coś dla siebie,forumowicze bardzo mili i życzliwi a komentarze "na poziomie".

Opublikowano

Stronka jest bardzo ciekawa , często korzystam z przepisów tutaj zamieszczonych. Ta stronka "wciąga " i w każdej wolnej chwili/oczywiście jak wolny komputer/ biegnę sprawdzić co nowego. Pozdrawiam Dorotkę i Marcina oraz wszystkich Smaczniaków :wink: :grin: :mrgreen:

Opublikowano

Ja również jestem zachwycona tą stronką i dziękuję Dorotce i Marcinowi za nią.Nie wyobrażam sobie dnia jak bym nie mogła zajrzeć tutaj...zawsze kiedy nie mam pomysłu na obiad lub kolację to tu zawsze jest coś ciekawego do wypróbowania...ludzie są przesympatyczni i mili dla siebie...nie ma złośliwości i to jest super jak i całe forum. Pozdrawiam wszystkich :wink: :grin: :mrgreen:

Opublikowano

Dodam jeszcze,że ta strona to oczywisty dowód na to,jak kobiety mogą zainspirować mężczyzn i co mężczyzna potrafi zrobić dla kobiety :wink: :grin: :mrgreen:

Opublikowano

Masz rację...ja wczoraj na kolację zaserwowałam moim rodzicom i mężowi kurczaka na butelce z przepisu z forum i parówki w cieście drożdżowym też z forum i surówkę z kapusty pekińskiej również z forum i wszyscy się zajadaliśmy i bardzo nam smakowało :grin:

Opublikowano

Odgrzebałyście pytanie - dinozaura :wink: Tak więc uwagi o małej liczbie wypowiedzi już raczej nieaktualne :grin: Ale oczywiście bardzo cieszą mnie (i Dorotę też) takie opinia - to dla nas dodatkowe "paliwo" - zapewniam, że cały czas staramy się być jeszcze lepsi - ale to TYLKO dzięki WAM :mrgreen: Pozdrawiam serdecznie Marcin

Opublikowano

Dla mnie ta strona to nie tylko przepisy i porady. Nie wychodząc z domu mogę przyjemnie spędzić czas w towarzystwie wielu wspanialych kobiet. Nie które widziałam na zdjęciach u nie których mogłam wirtualnie być w skrawku mieszkania. Strona tak się poszerzyła, ze czasami nie wiem od czego mam zaczać, oby tak dalej... Dziękuję