mamalu Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Chyba zrobie ta salatke.Jak bedzie gotowa to sie odezwie :P Cytuj
mamalu Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Zrobilam naprawde pychotka :P :D :D :P Dzieki za przepis: Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 ponieważ sezon na przetwory w pełni, chciałam powiedzieć że sałatak jest PYSZNA na następną zimę zrobię tylko tą!!! dzięki za przepis Cytuj
Magdalena Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Bardzo się cieszę ,że smakuje nadaje się prawie do wszystkiego pozdrawiam Magdalena!!! :?: Cytuj
Magdalena Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Pora szykować się na sałatkę ,zapraszam do przepisu, a w zimie jak znalazł . Pozdrawiam Mgadalena!!! :lol: Cytuj
Gość monik9 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam mam pytanie: ile słoików sałatki wychodzi z tej porcji?? Cytuj
Gość sylwek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 no właśnie....ile tych słoiczków ?? z góry dzięki za odp. :) Cytuj
Stokrotka Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Sałatka jest pyszna i robiłam ją w tym roku już dwa razy. Z podwójnej porcji wyszło mi 16 słoiczków różnej wielkości (większość takich 0,3l). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi