Marcin Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witajcie. Wczoraj zainstalowałem na forum prostego czata. Wystarczy się zalogować na forum i kliknąć "dołącz do czata" (u dołu strony). Mam nadzieję, że uprzyjemni on kolejne spotkanie na forum :) Pozdrawiam. Cytuj
Gość iktorn Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 tylko czemu nikogo na tym chacie nie ma? Cytuj
Marcin Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A to już nie zależy tylko ode mnie :) Myślę, że istnienie tego czata ma sens tylko wtedy, gdy umówimy się tutaj na konkretną godzinę. Inaczej - jest to raczej tylko ozdoba :) Pozdrawiam i zapraszam. Cytuj
milena Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Wow mamy chata. Szkoda ,że w tak różnych godzinach bywamy na stronce. Ja teraz jestem sama :) Cytuj
Krakusia Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Na moim forum tarzańskim także mamy chata ale czynny jest TYLKO w godz 21-23. Kto może to wchodzi. Zazwyczaj zbiera się tam kilkanaście osób. Nie ma innej rady... tylko stałe godziny. Można ustalić np. 10-11 rano i 21-22 w nocy :) Pozdro, Krakusia Cytuj
ali Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Nie widzę gdzie mam kliknąć, nie mam takiej opcji /nie widzę jej/ abym mogła dołączyć do czata. Cytuj
Marcin Opublikowano 7 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 W tej chwili link do czata jest tylko na głównej stronie forum: https://www.smaczny.pl/forum - na dole ("dołącz do czata"); Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi