vogelka Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 100 g margaryny 2 łyżki miodu 3 jajka 250 g twarogu cytryna cynamon mielony 180 g mąki pszennej pół łyżeczki proszku do pieczenia jak zrobić: margarynę z miodem i żółtkiem utrzeć na puszystą masę ucierając stopniowo dodawać twaróg, skórkę otartą z cytryny, sok z cytryny i cynamon oraz mąke wymieszaną z proszkiem do pieczenia. ubić sztywną pianę z białek i ostrożnie połączyć z ciastem. podgrzać gofrownicę i łyżką wazową nakładać porcje ciasta. piec do lekkiego zrumienienia. Cytuj
asiak30 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 w najbliższym czasie na pewno je zrobię opinia po skonsumowaniu :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.