ania320 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 :) pewnej niedzieli piekłam ciasto kokosowe , szybko sie spieszyłam bo chciałam oglądnąć film z kawą i gorącym ciastem no więc siedzę zabieram się do konsumowania i słone jak szlag pytam się syna czy pomagał mi w pieczeniu a on miał wtedy 4 latka i mówi wsypałem cały cukier , ja się patrzę a słoik od soli jest pusty dobrze że to domowe ciasto ja piekę ciasta po szkołach a co by było gdybym ciasto zaniosła takie do szkoły? :) :P Cytuj
Gość mcziom Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Troche sie posmialem. Czasami sa takie sytuacje ze posolisz herbate ale ciasto nie slyszalem :-D Cytuj
ania320 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 :mrgreen: a właśnie mnie się przytrafiło pozdrawiam Cytuj
ilka76 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja kiedyś zamiast dodać do bitej śmietany cukier puder dodałam mąkę ziemniaczaną :mrgreen: Miały takie podobne opakowania :shock: Cytuj
Bernimek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Herbaty nie posoliłam nigdy !! !! Lecz kawę to i owszem - smakowałam już słoną ... Cytuj
Kasia M. Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Mi się zdarzyło zalać słoik z kawą zamiast szklanki. Ale posolić zamiast pocukrzyć jeszcze mi się nie zdarzyło. Cytuj
1bubcia36 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 a ja z kolei zalałam czajnik octem by pozbyć sie osadu z kamienia,oczywiście powiadomiłam o tym wszystkich domowników,więc przez około pół godzinki korzystaliśmy z zapasowego czajnika,a raczej rodzinka korzystała,bo ja zapomniałam o tym occie i wstawiwszy czajnik wyszłam z kuchni,po momencie wróciłam i zalałam sobie kawę octem!Soli z cukrem nie pomyliłam jeszcze.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi