kuchareczka:)) Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Hej! Ostatnio znalazłam fajowy przepis na tort makowy. W przepisie podano żeby udekorować tort jadalnymi perełkami dekoracyjnymi. Mam pytanko może wiecie gdzie można takowe perełki kupić. Łaziłam już po większtych supermarketach ale nic nie znalazłam. :) Cytuj
Magdalena Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ja myślę, że to mogą być cukiereczki drobniutkie , kolorowe lub o jednej barwie,.Są w pudełeczku "cukierki perłowe"owocowe spytaj w zwykłym większym sklepie powinny się znajdować przy dekoracjach do ciast.Powodzenia pozdrawiam Magdalena!!! :) Cytuj
kuchareczka:)) Opublikowano 9 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Dzięki za pomoc Magdalenka :) Cytuj
Magdalena Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Nie ma sprawy !!! Kuchareczka zawsze będę pomocna o ile wiedza pozwli :) napisz jak się udał tort , a potem wpisz przepis czekamy pozdrawiam !!! Cytuj
kuchareczka:)) Opublikowano 13 Września 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Szukałam, szukałam, szukałam ale nie znalazlał perełek o które mi chodziło :). Owszem znalazłam perełki ale inne malutkie i kolorowe, a mnie chodziło o większe i srebrne. W końcu chyba je zastąkie czekoladową posypką :) ....... Cytuj
Magdalena Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Tak to już jest !! Jak się potrzebuje to nie ma ! jak już przygotujesz torcik to za pare dni podejdziesz i kupisz srebrne kuleczki !!! udanego wypieku napisz jak wyszedł!!! torcik :) pa pa !!! Cytuj
agnieszka Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 srebne kuleczki do zdobienia ciast kupuje w CZECHACH...tam mozna kupic duzo ciekawych dekoracji.Ale powiem Ci ze ostatnio pokazaly sie i u nas...W kazdym razie widze je na giełdzie spozywczej,,,wiec powinny byc tez w sklepach....pozdrawiam... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi