martyna@ Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Witaj Dorotko :)) Wiesz jak przygladam się mojej Teściowej, która jest kucharką, i mojej Babci to stwierdzam, że ja już do końca życia tyle nie będę umieć. Pocieszeniem jest to, że moje dzieci i mąż nie narzekają :D. Nie wiem, gdzieś chyba coś pominęłam, albo poprostu nie posiadam zdolności Kucharza :D, na szczęście jednak ziemniaków nie przypalam i mąż mówi, że uwielbia moje naleśniki pod każdą postacią, albo mnie tylko tak pociesza ;) Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 WITAM SERDECZNIE DOROTKE I MARCINA JAK I ROWNIEZ OSOBY KTORE CZESTO ZAGLADAJA NA TE STRONKE. WEDLUG MNIE JEST SUPER STRONKA, SPOSO PRZEPISOW ZNAM , NIEKTORE SAMA SPRAWDZAM. MOJE PRZEPISY ZAMIESZCZONE TUTAJ SA SPRAWDZONE SZCZEGOLNIE PRZE ZEMNIE,A WIAZE SIE TO Z TYM ZE CHOC NIE JESTEM Z WYKSZTALCENIA KUCHARKA, MOJE DOSWIADCZENIA I CHYBA JAKIES UMIEJETNOSCI A CO WAZNE ,UWIELNBIAM PIEC I GOTOWAC - PRACUJE W PRZEDSZKOLU I CZESTO SZUKAM JAKIEGOS NOWEGO PRZEPISU ABY DZIECIACZKA COS NOWEGO WPROWADZIC. PROSZE SPORZEC NA PRZEPIS " PYSZNY TORCIK" , NIE JEST TO PRZYPADAK ZE JEST ICH AZ 7 , SA TO TORCIKI NA UODZINKI DLA DZIECI W PRZEDSZKOLU. :D PIEKE JE CO MIESIAC A DZIECIACZKU UWIELBIAJA, SZCZEGOLNIETĄ MISOWĄ DEKORACE , GDZYZ PRZEDSZKOLE NAZYWA SIE " MIŚ' BARDZO CHCETNIE SKORZYSTAM Z CZYJEJS RADY I PODOWIEDZI.A NAWET Z PRZEPISU KTORY BEDE MOGLA WYORZYSTAC W MOJEJ PRACY. SERDECZNIE POZDRAWIAM :D :D :D WYKORZYSTUJAC ZE MAM WOLNY DZIEN, WLASNIE ZAROBILAM CIASTO NA PACZKI ZDAJE SIE PRZEPISA - MIŚA. SYN JUZ NIE MOZE SIE DOCZEKAC :D Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 WITAM SERDECZNIE DOROTKE I MARCINA .... WEDLUG MNIE JEST SUPER STRONKA.... ... PROSZE SPORZEC NA PRZEPIS " PYSZNY TORCIK" , NIE JEST TO PRZYPADAK ZE JEST ICH AZ 7 , SA TO TORCIKI NA UODZINKI DLA DZIECI W PRZEDSZKOLU. :D ... Witamy Cię również serdecznie Halinko na naszej stronie :D I cieszymy się, że stronka Ci się podoba :D Dodajesz ciekawe przepisy na forum, i za to bardzo Ci dziękujemy :D :D :D Moją uwagę przyciągnął właśnie przepis na "Pyszny torcik", a szczególnie - jego zdjęcie. Pierwsze moje wrażenie było takie: myślałam, że z tego przepisu wyjdzie kilka małych torcików (bo szybko przeczytałam tylko składniki i zaraz popatrzałam na zdjęcie). Ale czytam wykonanie, a tu... nic nie pisze o krojeniu biszkoptu na małe krążki :D Później patrzę, patrzę na to zdjęcie, i mówię, że to przecież są duże tradycyjne tory :D . Tylko dalej zastanawiałam się, dlaczego jest ich właśnie 7 :D - teraz już wiem wszystko - że to dla dzieciaczków :D Pozdrawiam gorąco :D Dorota Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 ... Ja również dziekuje za tworzenie przez ciebie tej strony, która jest bardzo pomocna ... Dzięki dziewczyny za dobre słowa :D :D :D Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Witaj Dorotko! Trafiłam na tą stronę dopiero wczoraj. Na codzień jestem dość zapracowana, ale teraz jestem na długim zwolnieniu lekarskim i siedzę w domku. Zaczęłam więc szperać po necie i ........ pełne zaskoczenie!!! Strona przez ciebie tworzona jest po prostu fantastyczna. Podzielam wasze zainteresowania, a moje dzieci, niektóre już dorosłe tak przywykły do domowych ciast, że nie zjedzą kupionego w sklepie, a nawet z najlepszej cukierni. Mam sporo przepisów. Ostatnio dołączyłam dwa: na tort serowy (trochę już zapomniany) i śledzie z czosnkiem. Mam nadzieję, że wkupię się w wasze "łaski". Śledzie szczególnie polecam panom!! :D Cytuj
baśka96 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Kochani PRZEPRASZAM, buszuję tu od kilku dni a jakoś nie wpadadło mi do głowy żeby się z Wami przywitać. Bardzo jeszcze raz przepraszam, wybaczcie. Przepisy są tu bardzo ciekawe i kilka już przetestowałam, rodzina na razie zadowolona bo pojawiły się nowe smaki. Dziękuję. Cytuj
M@lgosia Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Witaj Dorotko,muszę przyznać,że Twoje przepisy są super dlatego często z nich korzystam.Ostatnio upiekłam rewelacyjny placek z jabłkami i z budyniem-pycha!Wiecej takich super przepisów.Pozdrowienia i całuski :lol: Cytuj
Tofixx Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 :-D a ja musze dodac , że stronkę znalazłam przypadkowo:D i się w niej zaczytałam po uszy^*^ Tyle tu różnych prepisów i rad, że nie wiem kiedy to wszystko nadrobie:} Sama mam pare fajnych pomysłów któe zamierzam tu wkleic:} Dziś mam wolne i robie ciasto z owocami ( według tutaj umieszczonego przepisu) , w sam raz na taką pogode:} mam nadzieje ze się uda Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj
monilek26 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Witaj Tofixx. Czekamy na Twoje przepisy. To fakt, że na SMACZNYM można spędzić wiele czasu.....ale czas ten nie będzie stracony, bo potem rodzinka będzie zachwalała to co upichciłaś. Pozdrawiam Cytuj
gosiek50 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witaj Tofixx na forum ,i czekamy na twoje przepisy. :-D :-D :-D Pozdrawiam serdecznie Cytuj
psotka26 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Witam mi tez się podoba nie które wasze przepisy i może dzięki temu Bedze cos robić :) Cytuj
Marcin Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Z pewnością będziesz miała skąd czerpać inspirację. Ale uwaga - trudno utrzymać linię prowadząc stronę o takich pysznościach :) Psotka - masz bardzo ciekawe zainteresowania - niespotykane. Moja babcia jak pozdrawiało jej na to zdrowie robiła bardzo dużo tego typu obrazów. Mamy je praktycznie w każdym pokoju :) Ale to niezwykłe u osoby tak młodej jak Ty :P Zresztą można powiedzieć, że dość niezwykłe jest to, że ludziom chce się teraz samemu gotować - w dobie fast-foodów i gotowych produktów - ale cieszę się, że jednak nie wszyscy dają się wciągnąć w tą "nowoczesność" :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi