syrenkaa4 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 składniki: 1 kg boczku świeżego 2 łyżki wegety 1 szklanka mleka świeżego przysmażona cebula czosnek, pieprz, trochę bułki tartej 2 całe jajka wykonanie: Boczek zmielić dodać wszystkie składniki, dobrze wyrobić . Przełożyć do wyłożonej folią aluminiową foremki ,najlepiej korytko od pieczenia babki, przykryć też folią. Piec 1,5 godziny .Pyszne na ciepło ,ale też na zimno do chlebka, zamiast wędliny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.