monilek26 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Nowa szata graficzna naszego forum - miłe zaskoczenie. Trochę potrwa zanim się do niego przyzwyczaimy :) Za oknem szaro a na naszym forum cieplutkie kolory...i nie tylko. Pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Cieszę się, że użyłaś zwrotu "miłe zaskoczenie" :) Faktycznie już od pewnego czasu mierziła mnie stara szata graficzna (standardowa szata forum phpBB). Postanowiłem ją zmienić i zrobiłem to sam - cóż - grafikiem nie jestem, ale mam nadzieję, że Wam się spodoba i, co ważniejsze, umili czytanie forum. Pozdrawiam :) P.S. Jest jeszcze jedna nowość - możliwość dodawania zdjęć do własnych postów. Opiszę tą możliwość dokładnie w innym miejscu. Cytuj
malbed Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Witam! Mi również podoba się nowa szata graficzna.Jest w ciepłym kolorze i milej sie ją będzie oglądać w długie zimowe wieczory.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi