iwonia Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 dzięki!!!,[ja blondynka] a mogę to w jakiś sposób zrobic sama czy też nie?Ale truję,nie?? Cytuj
Marcin Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Najprościej uruchomić program Paint (Menu start -> Akcesoria -> Paint). Załadować do niego (Menu -> Plik -> Otwórz...) plik w formacie bmp i nagrać go w formacie jpg (Menu -> Plik -> Zapisz jako... i zmienić Zapisz jako typ na JPEG). Nagrany plik w formacie jpeg wgrywać dopiero do postu. Dodatkową zaletą (oprócz tego, że wyświetli się miniaturka) będzie krótszy czas wgrywania (plik może być nawet 10 razy mniejszy). Pozdrawiam Marcin Cytuj
iwonia Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Najprościej uruchomić program Paint (Menu start -> Akcesoria -> Paint). Załadować do niego (Menu -> Plik -> Otwórz...) plik w formacie bmp i nagrać go w formacie jpg (Menu -> Plik -> Zapisz jako... i zmienić Zapisz jako typ na JPEG). Nagrany plik w formacie jpeg wgrywać dopiero do postu. Dodatkową zaletą (oprócz tego, że wyświetli się miniaturka) będzie krótszy czas wgrywania (plik może być nawet 10 razy mniejszy). Pozdrawiam Marcin wielkie dzięki spróbuję.Jeszcze raz dziękuję!!! Cytuj
iwonia Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 wielkie dzięki spróbuję.Jeszcze raz dziękuję!!! Hurra!Udało się ,ale zrobiłam to w programie ,który mam zainstalowany do obróbki zdjęć.Wielkie dzięki za wyczerpujące odpowiedzi i za cierpliwość!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi