agadir Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 600 g Mintaja sól mielony pieprz 1/2 łyżeczki mielonej ostrej papryki 150 g masła 1/2 szk posiekanej natki pietruszki 1 łyżka soku z cytryny Ryby umyć(filety letko rozmrozić) posolić posypać pieprzem, ułóżyć w żaroodpornym naczyniu. Przyżądzić masło pietruszkowe: masło rozpuścić i dodać natkę i sok z cytryny, wymieszać. Polać ryby masłem, posypać papryką, wstawić do gorącego piekarnika i piec ok 20 min aż ryby będą miękie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.