Kaliope Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zakalec... Twoja zeberka wygląda super!!! Gratulacje 🙂 Cytuj
mart Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 andy to nie ja robilam tylko zakalec, ja jedynie napisalam o temperaturze pieczenia a za zyczenia bardzo dziekuje. Cytuj
Yola79 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Dziękuję za podpowiedz, piekłam 50 min. w 180stopniach i wyszła wyśmienita. Porcja jest na 2 formy małe keksowe. Cytuj
andy8 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Ale numer faktycznie że Zakalec piekła -no nic moje małe niedopatrzenie a ciasto super Cytuj
aniela Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Znalazlam kiedys tutaj babke do ktorej zamiast proszku do pieczenia dodawalo sie sode oczyszczona. Miala lekko gorzkawy smak i byla dwukolorowa (bialo-czekoladowa).. Przepis wlozylam w pewne miejsce, bo wszystkim ten wypiek smakowal, no i oczywiscie ....nie moge go znalezc. Bardzo prosze wlasciciela lub kogos kto orietuje sie o jaka babke tu chodzi. Pozdrawiam i serdecznie dziekuja za wszystkie odpowiedzi. Dzisiaj pozostaje mi opcja "Babki Zeberka" Majka Cytuj
bozena Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 to fakt z oranzada jest duzo lepsza :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.