agadir Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Przygotować duży garnek, nalać wody, wsypać sól, zagotować. Raki wypłukać i wrzucać do wrzątku, nie przerywając gotowania. Do wody włożyć koper i raki gotować 15 - 20 minut pod przykrywką, aż staną się czerwone. Cytuj
Magdalena Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Na wrzątek żywe raki? :) Cytuj
uretan Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Niestety. ;) Śnięte mogą być szkodliwe Cytuj
DeLarge Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 i jeszcze ten piskliwy dzwięk... :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.