madosia77 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Składniki: 1/2 kg truskawek(moga byc mrożone) 1 kisiel czerwony 1 kostka margaryny 5 łyzek cukru Truskawki rozgnieśc i zagotowac razem z cukrem ,kisiel rozpuscic w małej ilosci wody i zagotowac razem z truskawkami. Margaryne utrzec i wymieszac z wystygniętymi truskawkami. Tak przygotowaną masę wyłożyc na przekrojony biszkopt ,góre biszkoptu polac lukrem. Życzę smacznego!!!!!!!!! :) Cytuj
Bernimek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Mhm ..... Ta masa truskawkowa wydaje sie być dobrym przepisem. Męża właśnie wysłałam do sklepu po mrożone truskawki ... Wypróbuję ... Bardzo dziękuję! Pozdrawiam! Cytuj
madosia77 Opublikowano 2 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Warto wyprobowac ,jest to ulubione ciasto mojego syna ,pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.