Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki:

1/2 kg truskawek(moga byc mrożone)

1 kisiel czerwony

1 kostka margaryny

5 łyzek cukru

Truskawki rozgnieśc i zagotowac razem z cukrem ,kisiel rozpuscic w małej ilosci wody i zagotowac razem z truskawkami. Margaryne utrzec i wymieszac z wystygniętymi truskawkami.

Tak przygotowaną masę wyłożyc na przekrojony biszkopt ,góre biszkoptu polac lukrem.

Życzę smacznego!!!!!!!!! :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.