shoffix Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Witajcie, Braci Kuchenna Jak to jest........ ?.... forum powinno tetnic zyciem a tu tak cicho, puls ledwo wyczuwalny :D Zbierzmy sily, tchnijmy w forum troche wiosny, usmiechu slonca, spiewu slowika co o porannej wstaje zorzy. Usiadzmy przy wspolnym stole Smacznego i pogaworzmy o strawie. Niech forum furczy od rozmow, gawed i opowiesci masci wszelakiej. W Nas Sila. To jak..., krecimy karuzele ? ze slowem, sh :D Cytuj
graszka Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Wsiadłam do karuzelki :D mniamuśnia nastawiam się dzisiaj na ciacho jakieś . mam ochotę , ale nie mogę zdecydować się które zrobić :D Pewnikiem skończy się na nieśmiertelnej drożdżówce. Jeszcze tylko praca działkowa się o mnie upomina ...koperek tęskni za zamrażarką , coby w jesienno-zimowe dni pyszne zupki i sosiki wzbogacać smakiem. Zamrażam nieprzyzwoite jego ilości na zimę... Bez niego żadna zupka jarzynowa nie byłaby taka jak trzeba :D Cytuj
Mafalda Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Hej graszka, hej shoffix! Chyba znamy się z innego forum. Właściwie to ja Was znam, Wy mnie raczej nie, bo rzadko się odzywam (nieśmiała jestem :D ) I tak właśnie się zastanawiam, czy ta cisza tutaj to nie wynik tego, że jest kilka bardzo dobrze prosperujących forów kulinarnych, na których prawie wszystko zostało już obgadane. Osobiście czytam bardzo bogate w treść forum kuchnia na gazecie i równie bogate i przesympatyczne forum na MM, rzadko piszę, często korzystam z wyszukiwarek. Spróbowałam też zadomowić się na WŻ, ale tam monotematycznie i mało sympatycznie się zrobiło. Zaglądam tu regularnie, ale cisza i cisza. Nawet adminerzy rzadko się odzywają. Ale jeszcze poczekam, może coś się zacznie dziać? Pozdrowienia! Cytuj
graszka Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Damy radę ?? :D hi hi może wspólnie rozkręcimy co nieco ...tylko admini Cin cin będa musieli nam robić :D Cytuj
Marcin Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Witam. Faktycznie nie ma tu mnie i Doroty zbyt często ale to dlatego, że chwilowo internet mamy przez modem i jeszcze teraz pracę piszę - magisterską. Jednak pewne jest to, że czytamy sobie to często i czasami się odzywamy. Mam nadzieję, że to Wy pomożecie nam rozkręcić to forum. Cytuj
shoffix Opublikowano 22 Czerwca 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Hejkum, Nie bylo mnie ale juz jestem :D czesc Mafalda, milo ze sie ujawnilas i witam Cie serdecznie. Kazde forum mialo swoje poczatki i po maluchu sie rozkrecalo. A tematow do dyskusji jest multum,... to co ze niektore tematy moga sie powtarzac. Zawsze mozna inaczej spojrzec na temat. Tam jest tam a tu jest tu i postarajmy sie stworzyc tutaj swoista atmosfere, ktorej beda nam zazdroscic inne fora. Na tym chyba polega bajka. Hej Nicram. Zagladaj z Dorota do nas czesciej, smacznie gadajcie i o beleczym tez :D Zobaczycie, karuzela nabierze obrotow. Trzymam kciuki za magisterke. No to jak... ? w karuzeli jeszcze ogrom miejsca, kto wsiada nastepny ? :D kejkum, shoffix Cytuj
Halkuk Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Witam wszystkich :D Fajnie by było , gdyby się forum bardziej rozkręciło . Wtedy nie mając pomysłu na danie , można by na bieżąco szukać tu pomocy . A pomysłów wszyscy mają sporo przecież - więc byłoby SUPER Pozdrawiam Cytuj
ewas Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Trafiłam na tę stronę przez przypadek, w poszukiwaniu przepisu na ciekawą sałatkę. No i znalazłam, nie tylko jedną. :? Kiedy zajrzała na forum to się rozczarowałam. ;-) Tak tu pusto i nieciekawie. Tak jakby nikt nie umiał nic innego napisać prócz przepisu na swoje popisowe danie. A szkoda Cytuj
Vjesja Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 No faktycznie, czuje sie jak w miescie duchow. Pojawiam sie jako nowa, liczylam na pierwsze mile kontakty o powitaniu juz nie wspomne. Stronka fajna a taka martwota. Gdzie Wy wszyscy sie podzialiscie? Cytuj
uretan Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ano rozleźlim się po różnych działach i forach. Ale WIERNI zawsze tu wpadają. ;-) Cytuj
Vjesja Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 No, udalo mi sie Was odnalezc. A to dzieki Tobie Uretan. Powolutku sie rozkrecam. Dzisiaj mam szczesliwy dzien, poniewaz kupilismy laptop dla meza, jupi! Nie bedzie juz nade mna stal i czekal, kiedy odejde od kompa. Mam go teraz juz tylko dla siebie, czyz to nie cudowne? Wniosek z tego taki, ze zagoszcze tu na dobre. Cytuj
Marcin Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Gratuluje! Sam wiem co znaczy "współdzielenie" komputera. ;-) Cytuj
Vjesja Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Dziekuje slicznie! Juz zaczelam rozkoszowac sie krolowaniem we wlasnym komputerowym swiatku. ;-) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Oj, kręć się kręć, Ty moja Smaczna karuzelo Jak będziesz się tak kręcić, to nas będzie bardzo bardzo wielu Niech każdy napisze co mu chodzi po głowie A wyjdzie z tego piękna Smaczna powieść. Pozdrawiam 8) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi