agadir Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 6 jajek ugotowanych na twardo 1 łyżka stołowa masła 1 łyżka stołowa śmietany 1/2 łyżeczki od herbaty musztardy szczypta pieprzu kajeńskiego sól posiekane oliwki (zielone lub czarne) Jajka pokroić na połówki, wymieszać żółtka z masłem, śmietaną, musztardą, pieprzem i solą. Dodać posiekane oliwki. Napełnić białka tą mikstura i podawać na zielonej sałacie przybrane rzodkiewkami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.