Magdalena Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Więc robimy ranking produktów ,naszym zdaniem dobrych i smacznych: Majonez kielecki , Keczup Pudliszki łagodny, Koncentrat pomidorowy Pudliszki :) Wpisujcie ,wasze dobre produkty ,które zawsze smakują i nie zawodzą.Czyli godne polecenia ! Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Witam na rankingu https://www.smaczny.pl/forum//public/style_emoticons//icon_exclaim.gif https://www.smaczny.pl/forum//public/style_emoticons//icon_exclaim.gif https://www.smaczny.pl/forum//public/style_emoticons//icon_exclaim.gif Ja zdecydowanie podpisuję się pod: :) majonezem kieleckim, chociaż zdarza się, że korzystam też z majonezu 'Winiary' również jest dobry; :) ketchupem Pudliszki - zarówno pikantnym (za którym przepada Marcin) jak i łagodnym; :P wszystkim, co nazywa się Pudliszki (tj. koncentrat pomidorowy, kukurydza w puszce, zielony groszek w puszce itd.) Z wykorzystaniem tych produktów wychodzą mi wszystkie dania, sałatki, nawet kanapki :D. Razem z Magdaleną czekamy na Wasze godne polecenia produkty. Pozdrawiam :D Dorota Cytuj
adelajda Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam :) Do potaw godnych polecenia dodałabym: - ketchup "Kotlin" ziołowy - wspaniały dodatek do pizzy,zapiekanek,kanapek... - wszystkie rodzaje musztardy z "Kamisa" - od łagodnych poprzez ostre i pomidorowe... dla każdego coś miłego... oczywiście podniebienia :) Cytuj
Marcin Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Jeżeli chodzi o musztardę to ja preferuję zdecydowanie i polecam musztardy firmy Roleski (zwłaszcza sarepską) Cytuj
agadir Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 1.majonez Winiary 2 przyprawa ziarenko smaku musztarda Rolski ;) Cytuj
zazula226 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 na dzień dzisiejszy ja polecam przyprawy w kostkach Knorr, które całkiem niedawno pojawiły się na rynku. są naprawde świetne, a szczególnie czosnek i cebulka Cytuj
arabika Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 na dzień dzisiejszy ja polecam przyprawy w kostkach Knorr, które całkiem niedawno pojawiły się na rynku. są naprawde świetne, a szczególnie czosnek i cebulkaZgadzam sie z tym że te małe kosteczki knorr są świetne a cebulka i czosnek to po porostu rewelacja .Moim zdaniem knorr ma dobre produkty Cytuj
Bernimek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Odnośnie przypraw KNORR-a - bardzo dobre są 1. przyprawy do sałatek w małych saszetkach np. winegret, do mizerii ... (dodatkowo na opakowaniu podane przepisy na sałatki i surówki), 2. ketchup HELLMANNS - doskonały do sałatek typu "gyros", 3. marynaty do mięs - przy ich pomocy można "wyczarować" niebiańskie pieczenie. Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 1 miejsce ketchup z lider price :wink: 2 musztarda sarepska roleski - naprawde swietna 3 warzywa suszone Cytuj
Sikorka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 A ja z Roleskiego uwielbiam musztardę francuską, mogę ją jeść łyżką!!! PUDLISZKI- zdecydowanie i KIELECKI, ale wiem, że w niektórych rejonach nie ma Kieleckiego tylko KĘTRZYŃSKI - też super. Chrzan POLONAISE, drogi ale nie ma lepszego. Często też w mojej kuchni goszczą przyprawy PRYMAT, a zwłaszsza TZATZIKI - do których zawsze biorę serek BIELUCH. I nie gotuję innego ryżu jak SONKO PARBOILED!!! :wink: Cytuj
Jola_A. Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 MAJONEZ KIELECKI-na pierwszym miejscu!!!!!!! Cytuj
zuziorek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 U mnie pierwsze miejsce zajmuje zdecydowanie Vegeta! Cytuj
monilek26 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Popieram VEGETA jest the best!!! Poza tym ketchup włocławek, przyprawy firmy GALEO :lol: Cytuj
Gość Lucy Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Polecam produkty "Wodzisław"- desery /galaretki,budynie,kisiele/. Teraz bardzo popularna galaretka niebieska i jabłkowo-miętowa.Pycha,polecam! Zawsze tężeją,latem dodaję odrobinę mniej wody. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi