DeLarge Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 polecam zdecydowanie produkty firmy "Hame" a najbardziej Ketchup Chilly choć sosy, dipy i marynaty też są wysokiej jakości Cytuj
gosiek50 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Majonez to tylko HELLMANS lub Winiary koncentrat pomidorowy firmy Volfruta-jest super przyprawy firmy GALEO małe kosteczki firmy KNORR i oczywiście VEGETA Cytuj
monilek26 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ostatnie moje odkrycie to SŁODKO PIKANTNY SOS CHILI firmy Tao Tao. Dodaje go do pieczonego mięsa. Ma świetny smak. Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 :-D galaretki, budynie "Winiary" :-D kakao do ciast "Dekomoreno" :-D kostki rosołowe "Winiary" :-D musztarda "Roleski" Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 a ja polecam biszkopt w proszku firmy Delecta. Zawsze wychodzi i nie ma problemu, że nie wyrośnie. Cytuj
Ami 79 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Witam ja polecam: -ketchup Pudliszki -majonez Winiary -musztardy i przyprawy Kamis Pozdrawiam :-) Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Do listy polecanych produktów kulinarnych dodam jeszcze: :-) jogurty i serki "Bakoma" - idealnie nadają się do kremów, i nie tylko :-) Cytuj
monilek26 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 :-) Twaróg "Capri" :-) woda Żywiec cytrynowa i truskawkowa Cytuj
Gość Karolek1990 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Zdecydowanie stawiam na 1. Ketchup firmy "reypol" 2.wszystkie produkty "Hellman's" 3.mleko "rolmlecz" :-) Cytuj
basga Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 zgadza się:pudliszki.kielecki,roleski to super produkty spożywcze.do mycia naczyń super jest płyn ABRA-TRUSKAWKOWY,GĘSTY I PACHNĄCY,NACZYNIA PO NIM LŚNIĄ.do mycia i sprzątania używam produktów TYTAN,JESZCZE MNIE NIE ZAWIODŁY I SĄ W PRZYSTĘPNEJ CENIE. Cytuj
Agusia Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 tu u mnie tzn. w USA bardzo cenie sobie wszystkie polskie produkty, ktore moge dostac glownie w polskich lub miedzynarodowych sklepach. ale mam swoich faworytow: 1 majonez dekoracyjny Winiary 2 Vegeta 3 ziola do salatek Kamis 4 margaryna Kasia 5 twarozki Almette 6 galaretki, kisle i budynie Winiary 7 przyprawa w plynie do zup Winiary 8 dzemy firmy "Lowicz" 9 serki owocowe z Ostrowii 10 sosy do mies (i nie tylko) w torebkach firmy Winiary Oto moja dziesiatka! Oto moi faworyci! Cytuj
olekro Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Fasolka w sosie pomidorowym Heinz. Można ją jeść od razu po podgrzaniu - ma znakomity smak. Mozna ja tez wykorzystać do śniadania w stylu angielskim, albo dodać do niej podsmażoną cebulkę i kiełbaskę, robiąc z niej fasolkę po bretońsku. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 u mnie majonez KIELECKI, keczup: PUDLISZKI, marmolada : ORZECH, margaryna do pieczenia: KASIA, a do smarowania: SMAKOWITA, Mąka z brzegu POZNAŃSKA<, musztarda ROLESKI lub KAMIS, MAKARON sama robię ale kupować też kupuję ostatnio kupiłam makaron w kształcie ryżu bo mam przepis na taką sałatkę.Budynie: starsza córka pije mleko z budyniem i GELWE jej bardzo smakuje więc taki kupuje, kiśle gelwe lub DR OETKER.To narazie na tyle. :grin: Cytuj
behatka Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ja na pierwszym miejscu stawiam majonez Kielecki i ketchup Hellmans. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi