amelcia Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja do tych wszyskich produktów dodam jeszcze tortille Delecty. Zawsze mam je w domu i gdy nie mam pomysłu na obiad to wystarczy załadować do nich mięsko i warzywka i już gotowe. A w lodówce zawsze mam majonez Winiary i keczup Pudliszek. Cytuj
jotka Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 A ja lubię robić zakupy w biedronce, na szybki obiad kupuję parówki, żółty ser i francuskie ciasto. Smaczne jest. A z produktów w kuchni nie może zabraknąć tak jak dla wielu z Was, przypraw kamisa i jarzynki. No i śmietany 30% Cytuj
czerusia Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Moje ulubione produkty to: - makaron i przecier "primo gusto" -helmanns light -herbata saga -wszystko z "knorra: (kostki, sosy, przyprawy) -przyprawy kamis pozdrawiam!!:( Cytuj
czerusia Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 aa jeszcze coś, zapomniałam o tym.. ostatnio na rynku pojawiły się świeże spody do pizzy firmy "henglein", naprawde polecam, pizza wychodzi przepyszna, a cena też dobra:) Cytuj
Iwona01 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jak majonez, to tylko "Winiary", jak koncentrat pomidorowy, to tylko z "Dawtona". Inne produkty (kulinarne oczywiście) przeważnie bez znaczenia, jeśli chodzi o firmę. A w dyskontach handlowych robię zakupy. U nas jest Biedronka,Netto i Lidl 🙂 Cytuj
Gość edzia440 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam to dopiszę i ja coś🙂 majonez tylko winiary, keczup pikantny Z Tortexu, kucharek, maggi z Knora lub winiary, makaron Czaniec, olej kujawski, herbata saga, galaretki z Wodzisławia lub gelwe, budyń dr Otker lub z biedronki:) , margaryna Kasia lub Palma, przyprawy typu pieprz , papryka itp z Prymatu, ajeśli chodzi o chemię gospodarczą to zdecydowanie wizir, ludwik, silan, domestos:) to by było na tyle p[ozdrawiam:) Cytuj
bulimek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Majonez Mosspol, keczup Tortex, herbata Lipton no i moje nowe odkrycie, kisiel barwiący język Oetkera Cytuj
jotka Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ten kisiel to frajda dla dzieci, a jaki smaczny... Cytuj
As76 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 a mi najbardziej produkty typu majonez,ketchup.... smakują Helmansa. Proszek do prania i płyn do płukania tylko Jelp i używam go dla całej swojej rodziny ,pościeli i szelek psa i ubrań konia(koń ma tak delikatną skórę jak noworodek). z pozostałych produktów chemicznych to Pronto Multi Surface - rewelacja- czyści wszystko od szkła ,drewna,płytek po metal i nie zostawia smug !!!! Cytuj
Christina Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Majonez Mosspol Również lubię ten majonez, chociaż niektórzy twierdzą, że jest nieudaną podróbą majonezu firmy Mosso - ja uważam, że jest odwrotnie i to majonez Mosso jest niesmaczny i jakby sztuczny. Dla wszystkich mogę polecić wypróbowany przeze mnie biały ser, który kupuję w Lidlu - ser jest już zmielony, w opakowaniach po 250 g. Po otwarciu pudełka widać, że lekko podchodzi wodą, ale to nie umniejsza jego wartości i nie powoduje problemów podczas przygotowania sernika. Piekłam już sernik z tłustego i robiłam sernik na zimno z chudego - obydwa udały się wyśmienicie :shock: Załączam obrazek wieczka z chudego serka Cytuj
bulimek Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Christina, oni się po prostu nie znają :(. Jotka kisiel nie tylko dzieciom sprawia frajdę:lol: Cytuj
Christina Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Mnie też to przeszło przez myśl Bulimku :P Żałuję ogromnie, bo odkąd osiedlowy sklep przejął ktoś inny, to już nie ma majonezu Mosspol, tylko sosy i majonezy Mosso i od dawna nigdzie nie mogę na Mosspol trafić :D Bulimku, też jesteś z Warszawy - napisz, gdzie kupujesz majonez z Mosspol'u? Cytuj
bulimek Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Ja ten majonez podbieram mamie:), a ona mieszka poza Warszawą. Jak chcesz mogę przywieźć więcej i Ci dać:D. Patrzyłam dziś w Auchanie, faktycznie nie ma. Rozejrzę się jeszcze po osiedlowych sklepikach, jeśli gdzieś go, spotkam to dam Ci znać. Cytuj
Christina Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Ja też będę się za nim rozglądać, ale już dawno nigdzie go nie widziałam... Podejrzewam, że najprędzej będzie w jakimś sklepie, w okolicach Piaseczna, bo stamtąd to już o krok od producenta :D ale mieszkam w drugim końcu Warszawy i do Piaseczna mam kawał drogi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi