xatia Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja zawsze mam w domu: Ketchup - ale nie jestem przywiazana do jednej firmy. Lubie Pudliszki., helmans, heinz Przecier pomidorowy Kawa nescafe gold przyprawa do gulaszu - knorr rozne sosy w proszku: gulasz fix knorra sos pomidorowy sos grzybowy sos pieczeniowy barszcz bialy w proszku winiary albo knorr majonez - helmans kostki rosolowe - niektorzy uwazaja za zbrodnie, ale jednak sa przydatne Zawsze mam tez: makaron, ryz, ziemniaki, itp. Czyli produkty z ktorych mozna wyczarowac tzw cos z niczego. Cytuj
kanapka Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Oto mój istotny zestaw: - rosnąca bazylia, - rosnąca mięta, - rozmaryn, - oliwa z oliwek, - olej sezamowy, - makaron szpinakowy lub pełnoziarnisty, - zamrożona natka, - zamrożony koperek, - koniecznie pomidory, - ogórki, - sałata, - jabłka i banany, - marchewka Pewnie o czymś zapomniałam ale na tym zestawie jadę już od bardzo bardzo dawna :grin:. I czuje się zdrowo i świetnie. Z drogich rzeczy w moim zestawie to jedynie oliwa z oliwek i olej sezamowy. Cytuj
mart Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Jak majonez to tylko napoleonski z mosso,król wsrod majonezow!!! Cytuj
Tajgusia Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witajcie, J polecam: - wszystkieprzyprawy Kamis -Delikata do mies Knorr Tak w ogole to wszystko Kamissowskie i Knorowskie jest super!!!!!!!!! Cytuj
asienka19873 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja rowniez mieszkam w niemczech jak jagodka i wiele produktow jest dla mnie nie dostepnych,tylko te ktore sa w polskim sklepie. moje ulubione to: -KUCHAREK -Delikat do miesa(czerwony) firmy Knorr -pozostale produkty Knorra(m.in. przyprawa do salatek wloska) -majonez tylko i wylacznie Ketrzynski -herbata Saga -napoje Tymbarka(jablko-mieta jest super!) -soki Kubusia -przyprawy Galeo Cytuj
dsas Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 VEGETA jest najlepsza przyprawa do WSZYSTIEGO! Cytuj
zebcia Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Moje produkty godne polecenia to majonez pomorski, ketchup włocławski, vegeta, sosy do sałatek knorr i masa śmietanowa dr oetker. Odkryłam ją dość niedawno, ale muszę ja polecić - nadaje bitej śmietanie delikatny smak, świetną konsystencję i można ją zamrażać. Są 3 smaki waniliowy, śmietankowy i malinowy. Cytuj
gatita Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 VEGETA jest najlepsza przyprawa do WSZYSTIEGO! Od kiedy przeczytałam w jakiejś gazecie ile chemii jest w Vegecie przestałam jej uzywać. Teraz dodaję tylko różne ziołe albo sama robie mieszanki :lol: Cytuj
kurczak Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Gatita- ja kupuję to wersję "natur" jest bez konserwantów, poza tym mogę tutaj wymienić masło mleczna dolina, serek wiejski, mleko z Piątnicy . Edytowane 6 Sierpnia 2014 przez kurczak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi