Dorunia Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Basiu,używałaś tej maseczki na wypadające włosy?Skuteczna jest chociaż,czy może przereklamowana...pytam bo moja przyjaciółka chce ją sobie kupić ;) Cytuj
Kasiulek Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Dziewczyny mi od jakiegoś zaczęły strasznie wypadać włosy ;) miałam spokój przez jakiś czas a teraz znowu wychodzą garściami. Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś preparatu np. SKRZYPOWITA- może któraś z was to używała?! Jest to w ogóle skuteczne?! Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Moja przyjaciółka zażywała skrzypowitę i dla niej nie pomaga,ale być może na Ciebie Kasiu podziała :P Cytuj
basga Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Mnie też ani nie pomogła ani nie zaszkodziła,już lepiej kup herbatki z pokrzywy,skrzypu i sobie popijaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi