Irenka Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Czy do wszystkich ciast dodaje sie olejek zapachowy i cukier waniliowy? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam. :) Cytuj
evagosia Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Ja dodaje do wszystkich! Lubie jak ciasto pachnie wanilia! Cytuj
->Renia<- Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Ciasta robię zawsze według przepisu, nie zawsze dodaję tylko wtedy kiedy jest taka potrzeba. Pozdrawiam :) Cytuj
Magdalena Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Zgadzam się z Renią jak jest w przepisie to używam :) Cytuj
Irenka Opublikowano 19 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam! Nie zawsze w przepisie pisze o lejkach zapachowych wiec mam dylemat czy zawsze mozna je dodawac ?? Czy w niektórych przypadkach olejek może zepsuc ciasto? pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja dodaje do wszystkich! Lubie jak ciasto pachnie wanilia! Ja raczej też do wszystkich ciast dodaje olejek zapachowy, chyba że o nim zapomnę, albo też nie mam go pod ręką :-D Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja również dodaje olejek zapachowy tylko wtedy gdy jest to napisane w przepisie. Cytuj
Marcin Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A ja np. zamiast olejku orzechowego proponuję (jeżeli to możliwe) dodać samych orzechów, zamiast cytrynowego soku z cytryny itp. Olejki to tylko w ostateczności - prawdziwego smaku nic nie zastąpią :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.