Gość Ola.ks Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam, jak upiec bardzo ciemnego murzynka? Cytuj
Marcin Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Odpowiedź laika: dodać duuuużo kakao :) No ale może ktoś poradzi coś na poważnie. Cytuj
evagosia Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Podobno ciasta czekoladowe sa ciemniejsze jak sie dodaje sode zamiast proszku, ale ja osobiscie czuje te sode, jej smak i dlatego wole proszek. Cytuj
monilek26 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Moim zdaniem wszystko zależy od gatunku kakao. Ja kupuje zawsze kakao ciemne. Polecam kakao DECOMORRENO - extra ciemne. ;) Cytuj
Jola_A. Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 innego wyjscia nie ma trzeba dodac duzo ciemnego kakao :D Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Moim zdaniem wszystko zależy od gatunku kakao. Ja kupuje zawsze kakao ciemne. Polecam kakao DECOMORRENO - extra ciemne. :D Podpisuję się pod tym. Też używam kakao DECOMORRENO :D :D :D Cytuj
Jamaica Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 U mnie w kuchni też rządzi Decomoreno :D I nigdy nie narzekałam na kolor murzynka... :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.