deka Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam wszystkich.Czy ktoś nie orientuje się jak długo mozna przechowywać mak kupiony na wagę? Cytuj
->Renia<- Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Moim zdaniem ma gorzki smak. Cytuj
Marcin Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 chodzi o mak mielony, czy tylko kupiony na wagę? Cytuj
deka Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam, chodzi mi o mak na wagę, sypki, niemielony.Pytam dlatego, że potwornie zatruła mi się córka i próbuję dojść do tego co było przyczyną? Cytuj
deka Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Nie, nie był gorzki.Wręcz odwrotnie był bardzo smaczny.Na sucho przed zmieleniem go i przed spażeniem sama zjadłam go chyba ze 2 łyzki, a córka wylądowała w szpitalu po zjedzeniu ciasta z makiem(świetny przepis z naszej stronki biszkopt z makiem) Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Ja kupiłam mak na wagę i miałam go w domu ok. 2 tygodnie i nic się z nim nie stało. Ale wiem, że mielony mak szybko się psuje, tzn. gorzknieje. Czasami zdarza się tak, że wszyscy jedzą to samo, a jednej osobie coś zaszkodzi. Może córka zjadła coś wcześniej ;) Cytuj
Dorota zza plota Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 corka ma alergie na mak... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi