annnac Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 3 SZKLANKI MĄKI 0,5 SZKLANKI CUKRU KOSTKA MARGARYNY 4 ŻÓŁTKA 1 ŁYŻECZKA PROSZKU DO PIECZENIA 2 ŁYŻKI KWAŚNEJ ŚMIETANY Z TYCH SKŁADNIKÓW ZAGNIEŚĆ CIASTO. Z 4 BIAŁEK UBIĆ PIANĘ DODAĆ 3/4 SZKLANKI CUKRU, GDY JEST UBITE DODAĆ KISIEL. BLACHE WYŁOŻYĆ 3/4 CIASTA A 1/4 ZOSTAWIĆ NA KRUSZONKĘ. NA CIASTO DAĆ 80 DKG.STARTYCH JABŁEK ( BEZ CUKRU) ,NA JABŁKA PIANA A NA NIĄ KRUSZONKĘ STARTĄ NA TARCE. Cytuj
vinonka Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 A ile min. i w jakiej temp. piecze się to ciasto? Cytuj
annnac Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 180-200 stopni i ok 30 min Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.