zazula226 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Składniki: - 1 ser feta żółty - brokuły - płatki migdałowe - czosnek - sos koperkowo – ziołowy Knorr -2 łyżki masła Sposób przygotowania: Ser feta pokroić w kostkę, brokuły obgotować w osolonej wodzie. Płatki migdałowe przesmażyć na maśle. Czosnek drobno posiekać. Sos koperkowy przygotować wg przepisu na opakowaniu. Całość wymieszać. Gdyby była za słona, to można dodać troszkę śmietany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.