Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki: - 1 ser feta żółty - brokuły - płatki migdałowe - czosnek - sos koperkowo – ziołowy Knorr -2 łyżki masła Sposób przygotowania: Ser feta pokroić w kostkę, brokuły obgotować w osolonej wodzie. Płatki migdałowe przesmażyć na maśle. Czosnek drobno posiekać. Sos koperkowy przygotować wg przepisu na opakowaniu. Całość wymieszać. Gdyby była za słona, to można dodać troszkę śmietany

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.