Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

składniki:

1/2 kg fasolki szparagowej,

3 ogórki konserwowe,

3 kawałki papryki konserwowej,

3 jabłka,

2 czerwone cebule,

20 dag sera żółtego,

1 mały majonez,

2 łyżki keczupu,

1 łyżka zalewy z ogórków,

1 łyżka musztardy,

sól,pieprz,

wykonanie:

Fasolkę pokroić na kawałki a następnie ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić i przestudzić.

Cebule, ogórki i jabłka obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę.

Ser pokroić w słupki a paprykę w paseczki.

Przygotować sos majonezowy, tj. wymieszać majonez,keczup,musztardę i wodę z ogórków. Doprawić do smaku.

Wszystkie składnki sałatki wymieszać z sosem.

S*M*A*C*Z*N*E*G*O

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.