Bernimek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 składniki: 1/2 kg fasolki szparagowej, 3 ogórki konserwowe, 3 kawałki papryki konserwowej, 3 jabłka, 2 czerwone cebule, 20 dag sera żółtego, 1 mały majonez, 2 łyżki keczupu, 1 łyżka zalewy z ogórków, 1 łyżka musztardy, sól,pieprz, wykonanie: Fasolkę pokroić na kawałki a następnie ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić i przestudzić. Cebule, ogórki i jabłka obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Ser pokroić w słupki a paprykę w paseczki. Przygotować sos majonezowy, tj. wymieszać majonez,keczup,musztardę i wodę z ogórków. Doprawić do smaku. Wszystkie składnki sałatki wymieszać z sosem. S*M*A*C*Z*N*E*G*O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.